logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: RICE BRAN
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
Rok: 2016
Autorzy: Magdalena Rudzińska, Minar M. M. Hassanein, Adel G. Abdel-Razek, Katarzyna Ratusz, Aleksander Siger
Tytuł: Blends of rapeseed oil with black cumin and rice bran oils for increasing the oxidative stability
Źródło: J. Food Sci. Technol. - Mysore. - 2016, vol. 53, iss. 2, s. 1055-1062, il., bibliogr.
p-ISSN: 0022-1155 e-ISSN: 0975-8402
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 27 kwietnia 2016].
Angielskie słowa kluczowe: blends ; black cumin ; rice bran ; rapeseed ; phytonutrients ; oxidative stability
Charakt. formalna: ZA
Język publikacji: ENG
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej, wskaźnik Impact Factor ISI: 1.262
Punktacja MNiSW: 25.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
DOI:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP