logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: RESPIRATION RATE
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
Rok: 2015
Autorzy: Alina Kałużewicz, Jolanta Lisiecka, Tomasz Spiżewski, Włodzimierz Krzesiński, Barbara Frąszczak, Anna Zaworska
Tytuł: Changes of the colour, total sugar content and respiration rate of broccoli heads during short-term storage
Tytuł równoległy: Zmiany barwy, ogólnej zawartości cukrów i tempa oddychania róż brokułu w czasie krótkotrwałego przechowywania
Źródło: Nauka Przyr. Technol. [Dokument elektroniczny]. - 2015, t. 9, z. 4, art. 56, il., bibliogr.
http://www.npt.up-poznan.net/pub/art_9_56.pdf
p-ISSN: 1897-7820
Uwagi: Dział: Ogrodnictwo.
Angielskie słowa kluczowe: Brassica oleracea var. italica ; storage ; hue value ; respiration rate ; sugars
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Punktacja MNiSW: 9.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
DOI:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP