logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: REDUCED FAT CONTENT
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
Rok: 2009
Autorzy: Elżbieta Piotrowska, Włodzimierz Dolata, Hanna M. Baranowska, Ryszard Rezler, Daniel Niedbała
Tytuł: Quality of chopped sausages with additives produced under large-scale production conditions
Źródło: Fleischwirtsch. Int. - 2009, vol. 24, 3, s. 52-54, il., bibliogr.
p-ISSN: 0179-2415
Angielskie słowa kluczowe: finely comminuted sausages ; wheat fibre ; reduced fat content ; texture ; consumer traits
Charakt. formalna: ZA
Język publikacji: ENG
Praca afiliowana przez UP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP