logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: RED PALM OIL
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
Rok: 2003
Autorzy: Małgorzata Nogala-Kałucka, Aleksandra Szulczewska, Bogumiła Kupczyk
Tytuł: Zmiany zawartości tokotrienoli i tokoferoli w czerwonym oleju palmowym i tłuszczach roślinnych produkowanych z jego udziałem
Źródło: Bromat. Chem. Toksykol. - 2003, t. 36, supl., s. 375-380, bibliogr.
p-ISSN: 0365-9445
Polskie słowa kluczowe: tłuszcz roślinny ; olej palmowy ; tokotrienol ; tokoferole ; oznaczanie ; analiza żywności
Angielskie słowa kluczowe: red palm oil ; tocotrienol ; tocopherols ; refining
Charakt. formalna: PRZ
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP