logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: RAPESEED CAKE
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
Rok: 2018
Autorzy: Aleksandra Drażbo, Katarzyna Ognik, Anita Zaworska, Karolina Ferenc, Jan Jankowski
Tytuł: The effect of raw and fermented rapeseed cake on the metabolic parameters, immune status, and intestinal morphology of turkeys
Źródło: Poult. Sci. - 2018, vol. 97, no. 11, s. 3910-3920, bibliogr., abstr.
p-ISSN: 0032-5791 e-ISSN: 1525-3171
Angielskie słowa kluczowe: rapeseed cake ; fermentation ; redox status ; intestinal morphology ; turkeys
Charakt. formalna: ZA
Język publikacji: ENG
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej, wskaźnik Impact Factor ISI: 2.027
Punktacja MNiSW: 40.000
Praca afiliowana przez UP
DOI:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP