logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: RAPESEED CAKE
Liczba odnalezionych rekordów: 2



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/2
Rok: 2019
Autorzy: A. Drazbo, K. Kozłowski, K. Ognik, A. Zaworska, J. Jankowski
Tytuł: The effect of raw and fermented rapeseed cake on growth performance, carcass traits, and breast meat quality in turkey
Źródło: Poult. Sci. - 2019, vol. 98, iss. 11, s. 6161-6169, bibliogr., abstr.
p-ISSN: 0032-5791 e-ISSN: 1525-3171
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 4 lutego 2020].
Angielskie słowa kluczowe: carcass trait ; meat quality ; Turkey ; rapeseed cake ; fermentation
Charakt. formalna: ZA
Język publikacji: ENG
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej, wskaźnik Impact Factor ISI: 2.027
Punktacja MNiSW: 140.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
DOI:
2/2
Rok: 2018
Autorzy: Aleksandra Drażbo, Katarzyna Ognik, Anita Zaworska, Karolina Ferenc, Jan Jankowski
Tytuł: The effect of raw and fermented rapeseed cake on the metabolic parameters, immune status, and intestinal morphology of turkeys
Źródło: Poult. Sci. - 2018, vol. 97, no. 11, s. 3910-3920, bibliogr., abstr.
p-ISSN: 0032-5791 e-ISSN: 1525-3171
Angielskie słowa kluczowe: rapeseed cake ; fermentation ; redox status ; intestinal morphology ; turkeys
Charakt. formalna: ZA
Język publikacji: ENG
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej, wskaźnik Impact Factor ISI: 2.027
Punktacja MNiSW: 40.000
Praca afiliowana przez UP
DOI:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP