logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: RAFFINOSE
Liczba odnalezionych rekordów: 4



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/4
Rok: 2018
Autorzy: Marcin Hejdysz, Sebastian Andrzej Kaczmarek, Anna Rogiewicz, Andrzej Rutkowski
Tytuł: Influence of graded dietary levels of meals from three lupin species on the excreta dry matter, intestinal viscosity, excretion of total and free sialic acids, and intestinal morphology of broiler chickens
Źródło: Anim. Feed Sci. Tech. - 2018, vol. 241, s. 223-232, bibliogr., abstr.
p-ISSN: 0377-8401
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 3 sierpnia 2018].
Angielskie słowa kluczowe: lupin ; broiler ; viscosity ; sialic acids ; non-starch polysaccharides ; raffinose
Charakt. formalna: ZA
Język publikacji: ENG
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej, wskaźnik Impact Factor ISI: 2.590
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
DOI:
2/4
Rok: 2016
Autorzy: S. A. Kaczmarek, M. Hejdysz, M. Kubis, M. Kasprowicz-Potocka, A. Rutkowski
Tytuł: The nutritional value of yellow lupin (Lupinus luteus L.) for broilers?
Źródło: Anim. Feed Sci. Tech. - 2016, vol. 222, s. 43-53, il., bibliogr.
p-ISSN: 0377-8401
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 20 grudnia 2016].
Angielskie słowa kluczowe: yellow lupin ; viscosity ; ileal digestibility ; non-starch polysaccharides ; raffinose
Charakt. formalna: ZA
Język publikacji: ENG
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej, wskaźnik Impact Factor ISI: 1.755
Punktacja MNiSW: 45.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
DOI:
3/4
Rok: 2014
Autorzy: S. A. Kaczmarek, M. Kasprowicz-Potocka, M. Hejdysz, R. Mikuła, A. Rutkowski
Tytuł: The nutritional value of narrow-leafed lupin (Lupinus angustifolius) for broilers
Źródło: J. Anim. Feed Sci. - 2014, vol. 23, no. 2, s. 160-166, bibliogr.
p-ISSN: 1230-1388
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 17 grudnia 2014].
Angielskie słowa kluczowe: narrow-leaved lupin ; AMEN ; ileal digestibility ; raffinose ; viscosity ; broiler
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: ENG
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej, wskaźnik Impact Factor ISI: 0.543
Punktacja MNiSW: 20.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
4/4
Rok: 2002
Autorzy: Monika Gąsecka, Jerzy Stachowiak, Włodzimierz Krzesiński, Mikołaj Knaflewski
Tytuł: Zawartość węglowodanów w zielonych wypustkach szparaga w trakcie zbioru w 2000 i 2001 roku
Źródło: Biul. Nauk. - 2002, 16, s. 129-131
p-ISSN: 1640-1395
Uwagi: Materiały na IX Konferencję Naukowo-Promocyjną Lepsza Żywność, UWM, Olsztyn, 27.06.2002 r.
Polskie słowa kluczowe: szparagi ; skład chemiczny ; węglowodany ; glukoza ; fruktoza ; sacharoza ; rafinoza
Angielskie słowa kluczowe: asparagus ; carbohydrates ; fructose ; glucose ; sucrose ; raffinose
Charakt. formalna: PSZ
Język publikacji: POL, ENG
Praca afiliowana przez UP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP