logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: QUALITY OF PUFFED SNAKS
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
Rok: 2019
Autorzy: Tomasz Pawlak, Jolanta Gawałek, Antoni Ryniecki, Jerzy Stangierski, Idzi Siatkowski, Barbara Peplińska, Edward Pospiech
Tytuł: Microwave vacuum drying and puffing of the meat tissue - process analysis
Źródło: Dry. Technol. - 2019, vol. 37, iss. 2, s. 156-163, il., bibliogr., abstr.
p-ISSN: 0737-3937 e-ISSN: 1532-2300
Angielskie słowa kluczowe: meat snack ; microwave vacuum drying ; processing conditions ; puffing ; quality of puffed snaks ; response surface method
Charakt. formalna: ZA
Język publikacji: ENG
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej, wskaźnik Impact Factor ISI: 2.307
Punktacja MNiSW: 100.000
Praca afiliowana przez UP
DOI:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP