logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: QUALITY OF MEAT
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
Rok: 2008
Autorzy: Katarzyna Antosik, Maria Koćwin-Podsiadła, Elżbieta Krzęcio, Halina Sieczkowska, Andrzej Zybert, Edward Pospiech, Andrzej Łyczyński
Tytuł: Usefulness of electrical conductivity measurement time in the diagnosis of qualitative properties of pork from known genotype material
Tytuł równoległy: Przydatność terminu pomiaru przewodności elektrycznej w diagnozowaniu cech jakości mięsa wieprzowego o znanym genotypie
W: Book of abstracts of the 3rd International Symposium : "Safe food. Plant production, animal production, management", September 18-20, 2008, Bydgoszcz, Poland.
Adres wydawniczy: Bydgoszcz : Bydgoszcz University of Technology and Life Sciences Press, 2008
Szczegóły: s. 76
ISBN: 978-83-61314-24-0
Angielskie słowa kluczowe: electrical conductivity ; simple and canonical correlations ; quality of meat
Charakt. formalna: PSZ
Język publikacji: ENG
Praca afiliowana przez UP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP