logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: PROTEINS OF CENTRIFUGAL DRIP
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
Rok: 2016
Autorzy: Ewa Iwańska, Beata Mikołajczak, Bożena Grześ, Edward Pospiech
Tytuł: Wpływ procesu poubojowego dojrzewania mięsa wieprzowego na zmiany profilu białek i kruchość
Tytuł równoległy: Impact of post mortem aging of pork on changes in the isoelectric point of the proteins and tenderness
Źródło: Med. Weter. - 2016, vol. 72, nr 7, s. 458-462, il., bibliogr.
p-ISSN: 0025-8628
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 10 listopada 2016].
Angielskie słowa kluczowe: isoelectric focusing ; troponin T ; proteins of centrifugal drip ; meat tenderness
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej, wskaźnik Impact Factor ISI: 0.161
Punktacja MNiSW: 15.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
DOI:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP