logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: PROTEIN DEGRADATION
Liczba odnalezionych rekordów: 2



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/2
Rok: 2017
Autorzy: Małgorzat Moczkowska, Andrzej Półtorak, Magdalena Montowska, Edward Pospiech, Agnieszka Wierzbicka
Tytuł: The effect of the packaging system and storage time on myofibrillar protein degradation and oxidation process in relation to beef tenderness
Źródło: Meat Sci. - 2017, vol. 130, s. 7-15, il., bibliogr., abstr.
p-ISSN: 0309-1740
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 11 kwietnia 2017].
Angielskie słowa kluczowe: beef ; protein degradation ; oxidation ; polymerization ; tenderness
Charakt. formalna: ZA
Język publikacji: ENG
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej, wskaźnik Impact Factor ISI: 2.821
Punktacja MNiSW: 35.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
DOI:
2/2
Rok: 2005
Autorzy: Milena Szalata, Edward Pospiech, Marion L. Greaser, Andrzej Łyczyński, Bożena Grześ, Beata Mikołajczak
Tytuł: Titin and troponin T changes in relation to tenderness of meat from pigs of various meatiness
Tytuł równoległy: Przemiany titiny i troponiny T a kruchość mięsa świń o zróżnicowanej mięsności
Źródło: Pol. J. Food Nutr. Sci. - 2005, vol. 14/55, no. 2, s. 139-144, il., bibliogr.
p-ISSN: 1230-0322
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 9 lutego 2017].
Angielskie słowa kluczowe: pork ; tenderness ; protein degradation ; titin ; troponin T
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: ENG
Punktacja MNiSW: 6.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP