logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: PRODUCT QUALITY
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
Rok: 2017
Autorzy: Piotr Janiszewski, Eugenia Grześkowiak, Karolina Szulc, Karol Borzuta, Dariusz Lisiak, Beata Lisiak
Tytuł: The effect of crossing the native Złotnicka Spotted pigs with other breeds on slaughter value of fatteners and quality of dry-cured meat product
Źródło: Ann. Anim. Sci. - 2017, vol. 17, no. 1, s. 281-292, bibliogr., abstr.
p-ISSN: 1642-3402 e-ISSN: 2300-8733
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 23 lutego 2018].
Angielskie słowa kluczowe: pigs ; breeds ; slaughter value ; product quality
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: ENG
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej, wskaźnik Impact Factor ISI: 1.018
Punktacja MNiSW: 20.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
DOI:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP