logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: PREPARATION TIME
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
Rok: 2001
Autorzy: Hakim Turki, Stanisław Winnicki
Tytuł: Effect of premilking procedures of cows on milk flow duration and machine - on time
Tytuł równoległy: Wpływ czynności przedudojowych na czas spływu mleka i czas doju właściwego
Źródło: Folia Univ. Agric. Stetin., Zootech. - 2001, 42 (224), s. 157-162, il., bibliogr.
p-ISSN: 1506-1698
Uwagi: Materiały z konferencji: Ogólnopolska sesja naukowa nt. Biopierwiastki jako element życia, Szczecin, 3-4 września 2001
Polskie słowa kluczowe: krowy mleczne ; dój mechaniczny ; czynności przedudojowe ; odstęp czasu ; czas spływu mleka ; czas doju właściwego
Angielskie słowa kluczowe: dairy cows ; machine milking ; preparation process ; preparation time ; preparation lag time ; milk flow duration
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: ENG
Punktacja MNiSW: 3.000
Praca afiliowana przez UP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP