logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: POWDERED MILK
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
Rok: 2013
Autorzy: J. Regula, J. Suliburska, Z. Kedzior, Z. Krejpcio
Tytuł: The potential bioavailability of calcium from gluten free breads with additive powered milk
W: 7th International Congress "Flour-Bread '13" [and] 9th Croatian Congress of Cereal Technologists : Opatija, Croatia, October 16-18, 2013, Book of abstracts.
Adres wydawniczy: [B.m.] : [b.w.], [2013]
Szczegóły: s. 88
Angielskie słowa kluczowe: gluten-free bread ; rice ; buckwheat ; powdered milk ; mineral content ; bioavailability ; calcium
Charakt. formalna: ZSZ
Język publikacji: ENG
Praca afiliowana przez UP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP