logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: POWDER MADE FROM RED BEET JUICE
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
Rok: 2014
Autorzy: Jolanta Gawałek, Przemysław Bartczak
Tytuł: Wpływ warunków suszenia rozpyłowego soku buraka ćwikłowego na wybrane właściwości otrzymywanego proszku
Źródło: Żywn. Nauka Technol. Jakość. - 2014, R. 21, nr 2 (93), s. 164-174, il., bibliogr.
p-ISSN: 1425-6959
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 29 stycznia 2015].
Polskie słowa kluczowe: suszenie rozpyłowe ; proszek z soku buraka ; skład granulometryczny
Angielskie słowa kluczowe: spray drying ; powder made from red beet juice ; granulometric composition
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej,
Punktacja MNiSW: 15.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
DOI:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP