logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: POULTRY DUNG
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
Rok: 2014
Autorzy: Kazimierz Kosakowski, Mieczysław Grzelak, Agnieszka Knioła, Maciej Murawski, Andrzej Kosakowski
Tytuł: The effect of probiotics on poultry dung application, reduction of mineral fertilization and yield of selected crops
Tytuł równoległy: Wpływ probiotyków na zastosowanie obornika drobiowego, redukcję nawożenia mineralnego oraz plon wybranych roślin uprawnych
Źródło: J. Res. Appl. Agric. Eng. - 2014, vol. 59, 3, s. 125-129, bibliogr.
p-ISSN: 1642-686X
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 21 listopada 2014].
Polskie słowa kluczowe: probiotyki ; obornik drobiowy ; nawozy naturalne ; mikroorganizmy
Angielskie słowa kluczowe: probiotics ; poultry dung ; manure ; microorganisms
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: ENG
Punktacja MNiSW: 5.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP