logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: POTATO STARCH GEL
Liczba odnalezionych rekordów: 2



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/2
Rok: 2008
Autorzy: Hanna Maria Baranowska
Tytuł: Correlation times of water molecules in potato starch fat gel
W: Starch : Recent progress in biopolymer and enzyme technology / Ed. Piotr Tomasik, Eric Bertoft, Andreas Blennow.
Adres wydawniczy: Kraków : Polish Society of Food Technologists. Małopolska Branch, 2008
Szczegóły: s. 177-182, il., bibliogr., abstr.
ISBN: 978-83-902699-7-X
Angielskie słowa kluczowe: beef fat ; pork fat ; low field NMR ; potato starch gel ; water molecules dynamic
Charakt. formalna: PRM
Język publikacji: ENG
Praca afiliowana przez UP
2/2
Rok: 2007
Autorzy: Hanna Maria Baranowska
Tytuł: Concentration dependencies of correlation times of water molecules in starch gel systems
W: Starch progress in basic and applied science / Ed. Piotr Tomasik, Vladimir P. Yuryev, Eric Bertoft.
Adres wydawniczy: Kraków : Polish Society of Food Technologists. Małopolska Branch, 2007
Szczegóły: s. 147-154, il., bibliogr., abstr.
ISBN: 978-83-902699-6-2
Angielskie słowa kluczowe: correlation times ; corn ; wheat ; potato starch gel ; low field NMR
Charakt. formalna: PRM
Język publikacji: ENG
Praca afiliowana przez UP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP