logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: POTATO CHIPS
Liczba odnalezionych rekordów: 3



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/3
Rok: 2014
Autorzy: Dominik Kmiecik, Joanna Kobus-Cisowska, Marta Rybicka, Józef Korczak
Tytuł: Spożycie smażonych produktów ziemniaczanych przez studentów zamieszkałych w domach rodzinnych i akademikach
Źródło: Probl. Hig. Epidemiol. - 2014, t. 95, nr 1, s. 203-207, bibliogr.
p-ISSN: 1895-4316
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 26 stycznia 2015].
Polskie słowa kluczowe: frytki ziemniaczane ; czipsy ziemniaczane ; spożycie ; studenci
Angielskie słowa kluczowe: French fries ; potato chips ; consumption ; students
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Punktacja MNiSW: 7.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
2/3
Rok: 2006
Autorzy: Dominik Kmiecik, Józef Korczak, Magdalena Rudzińska, Henryk Jeleń
Tytuł: Wpływ procesu smażenia na zawartość steroli i zmiany jakości częściowo uwodornionego oleju rzepakowego
Źródło: Rośl. Oleiste. - 2006, t. 27, z. 1, s.119-128, bibliogr., streszcz., abstr.
p-ISSN: 1233-8273 e-ISSN: 2084-5057
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 14 czerwca 2018], praca została wykonana w ramach projektu KBN nr PZB-KBN-094/P06/2003.
Polskie słowa kluczowe: smażenie ; fitosterole ; olej rzepakowy ; frytki ; kotlety sojowe
Angielskie słowa kluczowe: frying process ; phytosterols ; rapeseed oil ; potato chips ; soya chops
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Punktacja MNiSW: 5.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
3/3
Rok: 2006
Autorzy: Dominik Kmiecik, Józef Korczak
Tytuł: Wpływ procesu smażenia na zawartość steroli i zmiany jakości częściowo uwodornionego oleju rzepakowego
W: Rośliny oleiste : XXVIII Konferencja Naukowa, Poznań, 12-13.06.2006, Streszczenia.
Adres wydawniczy: Poznań : Instytut Hodowli i Aklimatyzacji Roślin, 2006
Szczegóły: s. 101-102
Polskie słowa kluczowe: frytki ; kotlety sojowe ; smażenie ; olej rzepakowy ; fitosterole
Angielskie słowa kluczowe: frying process ; phytosterols ; rapeseed oil ; potato chips ; soya chops
Charakt. formalna: PSZ
Język publikacji: POL, ENG
Praca afiliowana przez UP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP