logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: PORK QUALITY INDICATORS
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
Rok: 2017
Autorzy: Bożena Grześ, Edward Pospiech, Beata Mikołajczak, Andrzej Łyczyński, Maria Koćwin-Podsiadła, Elżbieta Krzęcio-Nieczyporuk
Tytuł: The relationship between protein changes in porcine longissimus muscle at different courses of meat tenderisation.
Źródło: Eur. Food Res. Technol. - 2017, vol. 243, iss. 11, s. 2025-2034, il., bibliogr., abstr.
p-ISSN: 1438-2377 e-ISSN: 1438-2385
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 12 lutego 2019].
Angielskie słowa kluczowe: pork ; proteins ; tenderness ; electrophoresis ; pork quality indicators
Charakt. formalna: ZA
Język publikacji: ENG
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej, wskaźnik Impact Factor ISI: 1.919
Punktacja MNiSW: 30.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
DOI:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP