logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: PORK MEAT PRODUCTS
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
Rok: 2007
Autorzy: Anna Jędrusek-Golińska, Krystyna Szymandera-Buszka
Tytuł: Pożądalność konsumencka produktów z mięsa wieprzowego z dodatkiem preparatów będacych nośnikami jodu
Źródło: Żyw. Człow. Metab. - 2007, R. 34, nr 1/2, s. 779-782, bibliogr., streszcz., abstr.
p-ISSN: 0209-164X
Polskie słowa kluczowe: produkty z mięsa wieprzowego ; preparat białkowy ; preparat pszenny ; cechy sensoryczne ; akceptacja konsumencka
Angielskie słowa kluczowe: pork meat products ; protein preparation ; fiber preparation ; sensory attributes ; consumer acceptance
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Punktacja MNiSW: 2.000
Praca afiliowana przez UP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP