logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: PORK HALF CARCASS
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
Rok: 2018
Autorzy: M. Zaborowicz, A. Fojud, P. Boniecki, K. Przybył, L. Gierz, K. Koszela, P. Ślósarz, D. Lisiak, J. Przybył
Tytuł: Methodology of data processing in the process of neural image analysis of pork half carcasses
W: Tenth International Conference on Digital Image Processing (ICDIP 2018) : 11-14 May, Shanghai, China / Ed. Xudong Jiang, Jenq-Neng Hwang.
Adres wydawniczy: Bellingham : SPIE, 2018
Seria: Proceedings of SPIE, ISSN 0277-786X ; vol. 10806, pt. 1
Szczegóły: art. no. 108064F, il., bibliogr., abstr.
ISBN: 9781510621992
Angielskie słowa kluczowe: data processing ; pork half carcass ; artificial intelligence
Charakt. formalna: ZRZ
Język publikacji: ENG
Praca afiliowana przez UP
Inne bazy podające opis:
  • Scopus
  • Web of Science

    DOI:
      Wyświetl ponownie stosując format:
  • Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP