logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: PORK FAT
Liczba odnalezionych rekordów: 2



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/2
Rok: 2015
Autorzy: Halina Makała, Ryszard Rezler
Tytuł: Właściwości mechaniczno-reologiczne modelowych układów tłuszczowych
W: Technologiczne kształtowanie jakości żywności / Pod red. nauk. Karoliny M. Wójciak i Zbigniewa J. Dolatowskiego.
Adres wydawniczy: Kraków : Wydawnictwo Naukowe PTTŻ, 2015
Szczegóły: s. 181-188, il., bibliogr.
ISBN: 978-83-935421-9-2
Uwagi: Publikacja dostępna online [Dostęp: 4 stycznia 2016].
Polskie słowa kluczowe: właściwości reologiczne ; układ tłuszczowy ; tłuszcz wieprzowy ; oleje ; błonnik
Angielskie słowa kluczowe: rheological properties ; pork fat ; oils ; fiber
Charakt. formalna: PRM
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
2/2
Rok: 2008
Autorzy: Hanna Maria Baranowska
Tytuł: Correlation times of water molecules in potato starch fat gel
W: Starch : Recent progress in biopolymer and enzyme technology / Ed. Piotr Tomasik, Eric Bertoft, Andreas Blennow.
Adres wydawniczy: Kraków : Polish Society of Food Technologists. Małopolska Branch, 2008
Szczegóły: s. 177-182, il., bibliogr., abstr.
ISBN: 978-83-902699-7-X
Angielskie słowa kluczowe: beef fat ; pork fat ; low field NMR ; potato starch gel ; water molecules dynamic
Charakt. formalna: PRM
Język publikacji: ENG
Praca afiliowana przez UP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP