logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: POLYMERIZED WHEY PROTEIN
Liczba odnalezionych rekordów: 3



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/3
Rok: 2019
Autorzy: Paulina Bierzuńska, Dorota Cais-Sokolińska, Asli Yigit
Tytuł: Storage stability of texture and sensory properties of yogurt with the addition of polymerized whey proteins
Źródło: Foods. - 2019, vol. 8, iss. 11, art. 548, il., bibliogr., abstr.
p-ISSN: 2304-8158
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 4 listopada 2019].
Polskie słowa kluczowe: jogurt ; polimeryzowane białka serwatkowe ; synereza ; tekstura ; właściwości sensoryczne
Angielskie słowa kluczowe: yogurt ; polymerized whey protein ; texture ; syneresis ; sensory properties
Charakt. formalna: ZA
Język publikacji: ENG
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej, wskaźnik Impact Factor ISI: 3.011
Punktacja MNiSW: 40.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
DOI:
2/3
Rok: 2018
Autorzy: Paulina Bierzuńska, Dorota Cais-Sokolińska
Tytuł: Determination of antioxidant activity of yoghurt enriched with polymerized whey protein
Źródło: Mljekarstvo. - 2018, vol. 68, 4, s. 272-281, il., bibliogr., abstr.
p-ISSN: 0026-704X e-ISSN: 1846-4025
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 23 października 2018].
Angielskie słowa kluczowe: yoghurt ; polymerized whey protein ; antioxidant activity ; lactic acid bacteria
Charakt. formalna: ZA
Język publikacji: ENG
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej, wskaźnik Impact Factor ISI: 0.806
Punktacja MNiSW: 20.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
DOI:
3/3
Rok: 2018
Autorzy: Paulina Bierzuńska, Dorota Cais-Sokolińska
Tytuł: Designig quality of yogurt with polymerized whey protein
W: XII Copernican International Young Scientists Conference : Nicolaus Copernicus University, 28-29 June, 2018, Toruń, Poland.
Adres wydawniczy: Toruń : Nicolaus Copernicus University, 2018
Szczegóły: s. 83, bibliogr.
Angielskie słowa kluczowe: yoghurt ; polymerized whey protein ; antioxidant activity
Charakt. formalna: PSZ
Język publikacji: ENG
Praca afiliowana przez UP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP