logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: POLYMERIZED WHEY PROTEIN
Liczba odnalezionych rekordów: 2



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/2
Rok: 2018
Autorzy: Paulina Bierzuńska, Dorota Cais-Sokolińska
Tytuł: Determination of antioxidant activity of yoghurt enriched with polymerized whey protein
Źródło: Mljekarstvo. - 2018, vol. 68, 4, s. 272-281, il., bibliogr., abstr.
p-ISSN: 0026-704X e-ISSN: 1846-4025
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 23 października 2018].
Angielskie słowa kluczowe: yoghurt ; polymerized whey protein ; antioxidant activity ; lactic acid bacteria
Charakt. formalna: ZA
Język publikacji: ENG
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej, wskaźnik Impact Factor ISI: 0.529
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
DOI:
2/2
Rok: 2018
Autorzy: Paulina Bierzuńska, Dorota Cais-Sokolińska
Tytuł: Designig quality of yogurt with polymerized whey protein
W: XII Copernican International Young Scientists Conference : Nicolaus Copernicus University, 28-29 June, 2018, Toruń, Poland.
Adres wydawniczy: Toruń : Nicolaus Copernicus University, 2018
Szczegóły: s. 83, bibliogr.
Angielskie słowa kluczowe: yoghurt ; polymerized whey protein ; antioxidant activity
Charakt. formalna: PSZ
Język publikacji: ENG
Praca afiliowana przez UP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP