logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: POLIPHENOLIC COMPOUNDS
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
Rok: 2012
Autorzy: M. Gumienna, M. Lasik, Z. Czarnecki
Tytuł: Changes on total phenols and antioxidant activity of broad bean after lactic fermentation, exstrusion and in vitro digestion process
W: EFFoST Annual meeting 2012 : A lunch box for tomorrow: An interactive combination of integrated analysis and specialized knowledge of food, 20 - 23 November 2012, Montpellier, France.
Adres wydawniczy: [B.m.] : Elsevier, 2012
Szczegóły: [P2.36]
Angielskie słowa kluczowe: extrusion ; lactic fermentation ; digestion process ; poliphenolic compounds
Charakt. formalna: ZSZ
Język publikacji: ENG
Praca afiliowana przez UP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP