logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: PLANT PROTEIN
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
Rok: 2018
Autorzy: Paweł Boczar
Tytuł: Białko roślinne - źródła, koszty produkcji i jakość
Źródło: Zesz. Nauk. SGGW Wars., Probl. Rol. Świat. - 2018, t. 18 (33), z. 4, s. 122-132, bibliogr., streszcz., abstr.
p-ISSN: 2081-6960 e-ISSN: 2544-0659
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 23 stycznia 2019].
Polskie słowa kluczowe: białko roślinne ; koszty podukcji ; wartość odżywcza białka
Angielskie słowa kluczowe: plant protein ; production costs ; protein quality
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Punktacja MNiSW: 13.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
DOI:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP