logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: PLANT FAT
Liczba odnalezionych rekordów: 4



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/4
Rok: 2010
Autorzy: Ryszard Rezler
Tytuł: Effect of Akoroma fats on mechanical and texture properties of comminuted sausages of various water content
Źródło: Fleischwirtsch. Int. China - 2010, 1, s. 58-61, il.
Angielskie słowa kluczowe: DMA ; rheology ; plant fat ; texture ; elasticity
Charakt. formalna: ZA
Język publikacji: CHI
Praca afiliowana przez UP
2/4
Rok: 2010
Autorzy: Hanna Maria Baranowska
Tytuł: Water binding in poultry pâtés containing plant fats
Źródło: Fleischwirtsch. Int. China - 2010, 2, s. 50-52, il., bibliogr.
Angielskie słowa kluczowe: low-field NMR ; pâtés ; plant fat ; feder number ; water
Charakt. formalna: ZA
Język publikacji: CHI
Praca afiliowana przez UP
3/4
Rok: 2009
Autorzy: Ryszard Rezler
Tytuł: Effect of Akoroma fats on mechanical and texture properties of comminuted sausages of various water content
Źródło: Fleischwirtsch. Int. - 2009, vol. 24, 4, s. 44-47, il.
p-ISSN: 0179-2415
Angielskie słowa kluczowe: DMA ; rheology ; plant fat ; texture ; elasticity
Charakt. formalna: ZA
Język publikacji: ENG
Praca afiliowana przez UP
4/4
Rok: 2009
Autorzy: Hanna Maria Baranowska
Tytuł: Water binding in poultry pâtés containing plant fats
Źródło: Fleischwirtsch. Int. - 2009, vol. 24, 1, s. 86-88, il., bibliogr.
p-ISSN: 0179-2415
Angielskie słowa kluczowe: low-field NMR ; pâtés ; plant fat ; feder number ; water
Charakt. formalna: ZA
Język publikacji: ENG
Praca afiliowana przez UP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP