logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: PIG MEAT
Liczba odnalezionych rekordów: 4



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/4
Rok: 2009
Autorzy: E. Iwańska, E. Pospiech, B. Grześ, B. Mikołajczak, M. Mielnik
Tytuł: Evaluation of pork tenderisation process using IEF and 2DE
W: 4th International Conference on Quality and Safety in Food Production Chain : Wrocław, 24-25 September 2009.
Adres wydawniczy: Wrocław : Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego, [2009]
Szczegóły: s. 79-80
ISBN: 978-83-60574-65-2
Angielskie słowa kluczowe: pig meat ; meat tenderness ; isoelectrofocusing ; electrophoresis
Charakt. formalna: PSZ
Język publikacji: ENG
Praca afiliowana przez UP
2/4
Rok: 2007
Autorzy: Magdalena Kozera
Tytuł: Łańcuch marketingowy mięsa wieprzowego w Polsce na tle państw UE-25
Źródło: Rocz. Nauk. SERiA. - 2007, t. 9, z. 4, s. 92-95, bibliogr.
p-ISSN: 1508-3535
Polskie słowa kluczowe: gospodarstwa rolne ; produkcja zwierzęca ; trzoda chlewna ; mięso wieprzowe ; przetwórstwo mięsa ; handel ; łańcuch marketingowy ; Polska ; Unia Europejska
Angielskie słowa kluczowe: farm ; livestock production ; pig ; pig meat ; market chain ; development of chain retailing
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Punktacja MNiSW: 4.000
Praca afiliowana przez UP
3/4
Rok: 2007
Autorzy: Magdalena Kozera
Tytuł: Struktura łańcucha żywnościowego oraz zmiany relacji producent-konsument w Polsce i krajach UE
Źródło: Zesz. Nauk. SGGW Wars., Probl. Rol. Świat. - 2007, t. 2 (17), s. 240-246, bibliogr.
p-ISSN: 2081-6960
Uwagi: Publikacja dostępna również online ze strony Wydziału Nauk Ekonomicznych SGGW w Warszawie. - [Dostęp: 9 marca 2012].
Polskie słowa kluczowe: żywność ; mięso wieprzowe ; dystrybucja ; łańcuch marketingowy ; relacje producent-konsument ; Polska ; Unia Europejska
Angielskie słowa kluczowe: agricultural market ; meat market ; market chain ; development of chain retailing ; pig meat
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Punktacja MNiSW: 4.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
4/4
Rok: 2006
Autorzy: Magdalena Kozera, Zbigniew Gołaś
Tytuł: Procesy koncentracji w rolnictwie na przykładzie produkcji trzody chlewnej
Źródło: Rocz. Nauk. SERiA. - 2006, t. 8, z. 2, s. 92-95, il., bibliogr.
p-ISSN: 1508-3535
Polskie słowa kluczowe: gospodarstwa rolne ; produkcja zwierzęca ; trzoda chlewna ; koncentracja produkcji ; przetwórstwo mięsa ; mięso wieprzowe ; rynek mięsny ; zmiany strukturalne
Angielskie słowa kluczowe: agriculture ; concentration processes ; structure changes ; farm ; pig ; pig meat ; meat production ; meat market
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Punktacja MNiSW: 4.000
Praca afiliowana przez UP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP