logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: PIG GENOTYPE
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
Rok: 2004
Autorzy: Edward Pospiech, Milena Szalata, Riette L. J. M. van Laack, Andrzej A. Sosnicki, Marion L. Greaser
Tytuł: Tenderness and protein changes of pork in relation to pig genotype (RN-) and rate of postmortem glycolysis
Źródło: Ann. Anim. Sci., Suppl. - 2004, no. 2, s. 257-261, il., bibliogr., abstr.
p-ISSN: 1642-3402
Uwagi: Tytuł zeszytu: 2nd International Scientific Conference "Application of scientific achievements in the field of genetics, reproduction, nutrition, carcass and meat quality in modern pig production".
Angielskie słowa kluczowe: pork ; meat defects ; tenderness ; troponin T ; titin ; meat quality ; pig genotype
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: ENG
Praca afiliowana przez UP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP