logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: PIG CARCASSES
Liczba odnalezionych rekordów: 3



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/3
Rok: 2017
Autorzy: Agnieszka Ludwiczak, Marek Stanisz, Dariusz Lisiak, Piotr Janiszewski, Marta Bykowska, Joanna Składanowska, Piotr Ślósarz
Tytuł: Novel ultrasound approach for measuring marbling in pork
Źródło: Meat Sci. - 2017, vol. 131, s. 176-182, il., bibliogr., abstr.
p-ISSN: 0309-1740
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 26 maja 2017].
Angielskie słowa kluczowe: ultrasonography ; internally examined carcasses ; meat marbling ; pig carcasses
Charakt. formalna: ZA
Język publikacji: ENG
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej, wskaźnik Impact Factor ISI: 2.821
Punktacja MNiSW: 40.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
DOI:
2/3
Rok: 2015
Autorzy: Bożena Grześ, Beata Mikołajczak, Ewa Iwańska, Edward Pospiech
Tytuł: The effect of pig carcasses chilling system on selected properties of meat
W: Trends in meat and meat products manufacturing : 4th International Conference, Kraków, 11-12 June 2015 / Ed. Joanna Tkaczewska, Piotr Kulawik, Władysław Migdał, Maria Walczycka, Ewelina Węsierska, Marzena Zając.
Adres wydawniczy: Kraków : Polish Society of Food Technologists Małopolska Branch, 2015
Szczegóły: s. 27
ISBN: 978-83-930769-4-9
Angielskie słowa kluczowe: pig carcasses ; conventional chilling ; rapid chilling ; drip losses ; thermal losses ; WBSF ; TPA
Charakt. formalna: PSZ
Język publikacji: ENG
Praca afiliowana przez UP
3/3
Rok: 2015
Autorzy: Beata Mikołajczak, Ewa Iwańska, Bożena Grześ, Edward Pospiech
Tytuł: The influence of cooling process on protein changes of centrifugal drip during storage of meat
W: Trends in meat and meat products manufacturing : 4th International Conference, Kraków, 11-12 June 2015 / Ed. Joanna Tkaczewska, Piotr Kulawik, Władysław Migdał, Maria Walczycka, Ewelina Węsierska, Marzena Zając.
Adres wydawniczy: Kraków : Polish Society of Food Technologists Małopolska Branch, 2015
Szczegóły: s. 38
ISBN: 978-83-930769-4-9
Angielskie słowa kluczowe: pig carcasses ; cooling process ; centrifugal drip ; proteins ; GAPDH
Charakt. formalna: PSZ
Język publikacji: ENG
Praca afiliowana przez UP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP