logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: PERCENTAGE CONTENT OF PROTEIN
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
Rok: 2012
Autorzy: Agnieszka Tomkowiak, Hanna Sulewska, Zbigniew Broda, Grażyna Szymańska
Tytuł: RAPD-PCR molecular analysis of spelt regarding the protein content
Tytuł równoległy: Analiza molekularna RAPD-PCR pszenicy orkisz pod względem zawartości białka
Źródło: Nauka Przyr. Technol. [Dokument elektroniczny]. - 2012, t. 6, z. 1, art. 11, il., bibliogr.
http://www.npt.up-poznan.net/pub/art_6_11.pdf
p-ISSN: 1897-7820
Uwagi: Dział: Rolnictwo
Polskie słowa kluczowe: dystans genetyczny ; procentowa zawartość białka ; pszenica orkisz
Angielskie słowa kluczowe: genetic distance ; percentage content of protein ; spelt
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: ENG
Punktacja MNiSW: 5.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP