logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: PEANUT OIL
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
Rok: 2001
Autorzy: Aldona Jasińska-Stępniak, Marek Gogolewski, Ewa Bartkowiak-Fludra
Tytuł: Effect of ionising radiation on edible oil quality
Źródło: Sci. Pap. Agric. Univ. Pozn., Food Sci. Technol. - 2001, vol. 5, s. 33-20, bibliogr.
p-ISSN: 1505-4217
Polskie słowa kluczowe: oleje roślinne ; utrwalanie żywności ; promieniowanie jonizujące ; olej z pestek winogron ; olej arachidowy ; liczba nadtlenkowa ; tokoferole ; nienasycone kwasy tłuszczowe
Angielskie słowa kluczowe: ionising irradiation ; oil from grape seeds ; peanut oil ; peroxide number ; tocopherols ; unsaturated fatty acids
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: ENG
Punktacja MNiSW: 3.000
Praca afiliowana przez UP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP