logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: PEA CELLULOSE
Liczba odnalezionych rekordów: 2



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/2
Rok: 2003
Autorzy: Ryszard Rezler, Stefan Poliszko, Włodzimierz Dolata, Elżbieta Piotrowska
Tytuł: Dynamic-mechanical and thermal analysis of the hydro-colloidal phase in model meat emulsions with the addition of pea cellulose
Tytuł równoległy: Dynamiczno-mechaniczna i termiczna analiza fazy hydrokoloidalnej, w modelowych farszach mięsnych z dodatkiem błonnika grochowego
Źródło: Acta Agrophys. - 2003, vol. 2, 2 (96), s. 417-424, il., bibliogr., abstr., streszcz.
p-ISSN: 1234-4125
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 1 czerwca 2017].
Polskie słowa kluczowe: reologia ; błonnik grochowy ; hydrokoloidy
Angielskie słowa kluczowe: rheology ; pea cellulose ; hydrocolloid
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: ENG
Punktacja MNiSW: 4.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
2/2
Rok: 2003
Autorzy: Hanna Maria Baranowska, Włodzimierz Dolata, Elżbieta Piotrowska, Michał Piątek
Tytuł: Evaluation of the effect of the substitution of fat for pea cellulose on the water bibding state in sausage forcemeat
Tytuł równoległy: Ocena wpływu zastąpienia tłuszczu preparatem błonnika grochu na stan związania wody w farszach wędlin drobno rozdrobnionych
Źródło: Acta Agrophys. - 2003, vol. 2, 2 (96), s. 293-300, il., bibliogr., abstr., streszcz.
p-ISSN: 1234-4125
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 1 czerwca 2017].
Polskie słowa kluczowe: błonnik grochu ; tłuszcz ; farsz
Angielskie słowa kluczowe: pea cellulose ; fat ; forcemeat
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: ENG
Punktacja MNiSW: 4.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP