logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: PARTIAL LEAST SQUARES ANALYSIS
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
Rok: 2007
Autorzy: Sylwia Mildner-Szkudlarz, Renata Zawirska-Wojtasiak, Józef Korczak, Henryk H. Jeleń
Tytuł: A comparison of human and electronic nose responses to flavour of various food products of different degree of lipids oxidation
Tytuł równoległy: Porównanie analizy sensorycznej i elektronicznego nosa do oceny zapachu produktów o różnym stopniu utleniania lipidów
Źródło: Pol. J. Food Nutr. Sci. - 2007, vol. 57, no. 2, s. 195-202, il., bibliogr., abstr., streszcz.
p-ISSN: 1230-0322
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 20 czerwca 2018].
Angielskie słowa kluczowe: electronic nose ; sensory profile analysis ; Principal Component Analysis ; partial least squares analysis
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: ENG
Punktacja MNiSW: 6.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP