logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: PAPTIDE MARKERS
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
Rok: 2017
Autorzy: Emilia Fornal, Ewa Parfieniuk, Magdalena Montowska
Tytuł: Application of LC/QTOF for identification of resistant-to-technological-processes proteins and peptidomic markers specific to fish species
W: ITP 2017 - 24th International Symposium on Electro- and Liquid Phase- Separation Techniques; PKChrom2017 - XI Polska Konferencja Chromatograficzna "Chromatography in pharmacy and bioanalysis" : 10-13 September 2017, Sopot/Gdańsk, Poland, Abstract Book.
Adres wydawniczy: [Gdansk] : [Gdanski Uniwersytet Medyczny], 2017
Szczegóły: s. 163
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 18 września 2017].
Polskie słowa kluczowe: autentyczność żywności ; ryby ; markery peptydowe
Angielskie słowa kluczowe: food authenticity ; FISH ; paptide markers
Charakt. formalna: PSZ
Język publikacji: ENG
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP