logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: PACKAGING
Liczba odnalezionych rekordów: 3



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/3
Rok: 2018
Autorzy: Agnieszka Pilarska, Krzysztof Pilarski
Tytuł: Niebezpieczne związki występujące w opakowaniach żywności: Bisfenol A
W: 61. Zjazd Naukowy Polskiego Towarzystwa Chemicznego : Kraków, 17-21 września 2018, Materiały zjazdowe, część 1: streszczenia / Red. prowadzący Agnieszka Węgrzyn.
Adres wydawniczy: Warszawa : Polskie Towarzystwo Chemiczne, 2018
Szczegóły: S02-34, bibliogr.
ISBN: 978-83-60988-27-5
Polskie słowa kluczowe: opakowania ; związki niebezpieczne ; bisfenol A
Angielskie słowa kluczowe: packaging ; poisonous substances ; bisphenol A
Charakt. formalna: PSZ
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
2/3
Rok: 2016
Autorzy: Elżbieta Goryńska-Goldmann, Grażyna Adamczyk, Michał Gazdecki
Tytuł: Awareness of sustainable consumption and its implications for the selection of food products
Tytuł równoległy: Świadomość zrównoważonej konsumpcji i jej implikacje dla wyborów produktów żywnościowych
Źródło: J. Agribus. Rural Dev. - 2016, 3 (41), s. 301-308, bibliogr.
p-ISSN: 1899-5241 e-ISSN: 1899-5772
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 20 grudnia 2016].
Polskie słowa kluczowe: zrównoważona konsumpcja ; trendy konsumenckie ; produkty żywnościowe ; opakowania ; informacja żywieniowa
Angielskie słowa kluczowe: sustainable consumption ; consumer trends ; food products ; packaging ; food labelling
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: ENG
Punktacja MNiSW: 13.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
DOI:
3/3
Rok: 1997
Autorzy: Jan Pikul, Katarzyna Hołownia, Renata Cegielska-Radziejewska, Jacek Kijowski
Tytuł: Jakość i trwałość peklowanych smażonych zanurzeniowo przetworów z mięsa drobiu pakowanych w zmodyfikowanej atmosferze i przechowywanych w warunkach chłodniczych
Źródło: Rocz. AR Pozn., Technol. Żywn. - 1997, 21 (298), s. 25-35, il., bibliogr., abstr.
p-ISSN: 0137-1762
Angielskie słowa kluczowe: poultry meat products ; packaging ; modifed atmosphere ; TBA ; shelf-life
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP