logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: OVINE MILK
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
Rok: 2011
Autorzy: Malgorzata Szumacher-Strabel, Adam Cieślak, Paweł Zmora, Emilia Pers-Kamczyc, Sylwia Bielińska, Marek Stanisz, Jacek Wójtowski
Tytuł: Camelina sativa cake improved unsaturated fatty acids in ewe's milk
Źródło: J. Sci. Food Agric. - 2011, vol. 91, iss. 11, s. 2031-2037, bibliogr.
p-ISSN: 0022-5142 e-ISSN: 1097-0010
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 9 lutego 2016].
Angielskie słowa kluczowe: Camelina sativa ; ovine milk ; fatty acids ; conjugated isomers of linoleic acid
Charakt. formalna: ZA
Język publikacji: ENG
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej, wskaźnik Impact Factor ISI: 1.436
Punktacja MNiSW: 35.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
DOI:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP