logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: OVERMILKING
Liczba odnalezionych rekordów: 3



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/3
Rok: 2017
Autorzy: Aleksander Jędruś
Tytuł: Wpływ pulsacji ćwiartkowej na zdrowotność wymion
W: Aktualne problemy inżynierii biosystemów 2017 / Pod red. Mariana Lipińskiego i Jacka Przybyła.
Adres wydawniczy: Poznań : Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego, 2017
Szczegóły: s. 195-203, il., bibliogr., streszcz., abstr.
ISBN: 978-83-7160-859-9
Liczba arkuszy: 0,725
Polskie słowa kluczowe: aparat udojowy ; dój ćwiartkowy ; komórki somatyczne ; pustodój
Angielskie słowa kluczowe: cluster ; quarter milking ; somatic cells ; overmilking
Charakt. formalna: PRM
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
2/3
Rok: 2017
Autorzy: Aleksander Jędruś, Adam Luberański
Tytuł: Wybrane problemy budowy ćwiartkowych systemów udojowych
W: Innowacyjne technologie w produkcji zwierzęcej z uwzględnieniem standardów Unii Europejskiej i ochrony środowiska : Monografia / Pod red. nauk. Wacława Romaniuka i Haliny Jankowskiej-Huflejt.
Adres wydawniczy: Falenty ; Warszawa : Instytut Technologiczno-Przyrodniczy, 2017
Szczegóły: s. 58-64, il., bibliogr., streszcz., abstr.
ISBN: 978-83-65426-28-4
Liczba arkuszy: 0,5
Polskie słowa kluczowe: aparaty udojowe ; dój ćwiartkowy ; pustodój ; pulsacja
Angielskie słowa kluczowe: cluster ; quarter milking ; overmilking ; pulsation
Charakt. formalna: PRM
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
3/3
Rok: 2016
Autorzy: Aleksander Jędruś
Tytuł: Właściwości funkcjonalne nowego ćwiartkowego aparatu udojowego
W: Aktualne problemy inżynierii biosystemów / Pod red. Mariana Lipińskiego i Jacka Przybyła.
Adres wydawniczy: Poznań : Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego, 2016
Szczegóły: s. 197-205, il., bibliogr.
ISBN: 978-83-7160-827-8
Liczba arkuszy: 0,674
Polskie słowa kluczowe: dój ćwiartkowy ; sterowanie ; termoanemometr ; pustodój
Angielskie słowa kluczowe: quarter milking ; control ; hot-wire sensor ; overmilking
Charakt. formalna: PRM
Język publikacji: POL
Punktacja MNiSW: 4.000
Praca afiliowana przez UP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP