logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: OPTIMUM HARVEST DATE
Liczba odnalezionych rekordów: 2



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/2
Rok: 2014
Autorzy: Grzegorz Łysiak, Robert Kurlus, Zofia Zydlik, Dorota Walkowiak-Tomczak
Tytuł: Apple skin colour changes during harvest as an indicator of maturity
Tytuł równoległy: Zmiana barwy zasadniczej skórki w okresie zbioru jako wskaźnik dojrzałości zbiorczej jabłek
Źródło: Acta Sci. Pol., Hortorum Cultus. - 2014, 13 (3), s. 71-83, il., bibliogr.
p-ISSN: 1644-0692
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 27 listopada 2014].
Liczba arkuszy: 0,95
Polskie słowa kluczowe: jabłka ; CIELab ; zdolność przechowanicza ; optymalny termin zbioru ; zaburzenia fizjologiczne ; choroby przechowalnicze
Angielskie słowa kluczowe: apple ; CIELab ; storability ; optimum harvest date ; physiological disorders ; storage diseases
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: ENG
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej, wskaźnik Impact Factor ISI: 0.552
Punktacja MNiSW: 20.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
2/2
Rok: 2010
Autorzy: Grzegorz Łysiak, Dorota Walkowiak-Tomczak
Tytuł: Quality of plum fruits after storage dependend of quality parameters during harvest
Tytuł równoległy: Jakość owoców śliwy po przechowywaniu w zależności od parametrów jakościowych w czasie zbioru
Źródło: Ecol. Chem. Eng. A. - 2010, vol. 17, no. 10, 1361-1367, il., bibliogr.
p-ISSN: 1898-6188 e-ISSN: 2084-4530
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 2 kwietnia 2015].
Liczba znaków: 16870
Polskie słowa kluczowe: śliwki ; przechowywanie ; zawartość ekstraktu ; jędrność ; optymalna data zbioru ; barwa owoców
Angielskie słowa kluczowe: plum ; cold storage, ; TSS ; firmness ; optimum harvest date ; colour
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: ENG
Punktacja MNiSW: 9.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP