logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: ON-LINE MEASUREMENT OF MOISTURE CONTENT
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
Rok: 2006
Autorzy: Dariusz Tomkiewicz, Antoni Ryniecki, Marzena Gawrysiak-Witulska, Jolanta Wawrzyniak, Juliusz Perkowski
Tytuł: Application of neural networks to design an algorithm of automatic identification of the termination of the drying of barley in bulk
W: Future of food engineering : 2006 CIGR International Symposium Warsaw : 2nd Technical Symposium of CIGR section VI : XII BEMS 2006 (12th National Symposium on Food Engineering) : 2006 CIGR International Conference, Warsaw, April 26th-28th 2006, Warsaw, Poland. collection of extent abstracts.
Adres wydawniczy: Lublin : [Katedra Inżynierii i Maszyn Spożywczych Akademia Rolnicza], 2006
Szczegóły: s. 233
ISBN: 978-83-916129-1-0
Angielskie słowa kluczowe: neural networks ; water content ; in-bulk drying ; on-line measurement of moisture content ; automatic identification ; drying simulation ; microbiological evaluation ; ergosterol
Charakt. formalna: PSZ
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP