logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: ON-LINE ANALYTICAL TECHNIQUES
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
Rok: 2010
Autorzy: Aleksander Siger, Krzysztof Dwiecki, Jarosław Czubiński
Tytuł: Techniki analityczne on-line w procesie produkcji żywności
Źródło: Przem. Spoż. - 2010, t. 64, 2, s. 12-18, il.
p-ISSN: 0033-250X
Polskie słowa kluczowe: analiza żywności ; techniki analityczne on-line
Angielskie słowa kluczowe: food analysis ; on-line analytical techniques
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Punktacja MNiSW: 6.000
Praca afiliowana przez UP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP