logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: OMEGA-3
Liczba odnalezionych rekordów: 2



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/2
Rok: 2020
Autorzy: Anna Grygier, Kamila Myszka, Wojciech Juzwa, Wojciech Białas, Magdalena Rudzińska
Tytuł: Galactomyces geotrichum mold isolated from a traditional fried cottage cheese produced omega-3 fatty acids
Źródło: Int. J. Food Microbiol. - 2020, vol. 319, art. 108503, il., bibliogr., abstr.
p-ISSN: 0168-1605
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 6 lutego 2020].
Angielskie słowa kluczowe: Galactomyces geotrichum ; cottage cheese ; polyunsaturated fatty acids ; omega-3 ; omega-6
Charakt. formalna: ZA
Język publikacji: ENG
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej, wskaźnik Impact Factor ISI: 4.006
Punktacja MNiSW: 100.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
Adres url:
DOI:
2/2
Rok: 2019
Autorzy: Bartosz Kulczyński, Joanna Kobus-Cisowska, Maciej Taczanowski, Dominik Kmiecik, Anna Gramza-Michałowska
Tytuł: The chemical composition and nutritional value of Chia seeds - current state of knowledge
Źródło: Nutrients. - 2019, vol. 11, 6, art. no. 1242, il., bibliogr., abstr.
p-ISSN: 2072-6643
Uwagi: Publikacja dostępna online [Dostęp: 17 września 2019].
Angielskie słowa kluczowe: Salvia hispanica ; chia seeds ; fatty acids ; omega-3 ; antioxidant activity ; health-promoting properties
Charakt. formalna: ZA
Język publikacji: ENG
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej, wskaźnik Impact Factor ISI: 4.171
Punktacja MNiSW: 140.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
DOI:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP