logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: OLIVE CULTIVAR
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
Rok: 2013
Autorzy: F. Peres, H. H. Jeleń, M. Majcher, M. Arraias, L. Martins, S. Ferreira-Dias
Tytuł: Characterization of aroma compounds in Portuguese extra virgin olive oils from Galega Vulgar and Cobrancosa cultivars using GC - O and GC × GC - ToFMS
Źródło: Food Res. Int. - 2013, vol. 54, iss. 2, s. 1979-1986, il., bibliogr.
p-ISSN: 0963-9969
Uwagi: Publikacja dostępna również on-line [Dostęp: 21 stycznia 2014].
Angielskie słowa kluczowe: harvest date ; olive cultivar ; olive oil ; volatile compounds
Charakt. formalna: ZA
Język publikacji: ENG
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej, wskaźnik Impact Factor ISI: 3.050
Punktacja MNiSW: 40.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
DOI:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP