logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: OIL PLANTS
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
Rok: 2012
Autorzy: A. Cieślak, P. Zmora, J. Szczechowiak, A. Nowak, E. Pers-Kamczyc, M. Stanisz, J. Wójtowski, M. Szumacher-Strabel
Tytuł: Wpływ dodatku makuchu z Camelina sativa na fermentację w żwaczu u rosnących jagniąt
Tytuł równoległy: Effect of Camelina sativa cake on rumen parameters of growing lambs
W: Zastosowanie lnu i inuliny w żywieniu i żywności. Współczesne tendencje w produkcji żywności na tle wymogów zrównoważonego rozwoju obszarów wiejskich : Lublin-Susiec, 30.05.-01.06.2012, Monografie i streszczenia prac / Pod red. Anny Czech i Renaty Klebaniuk.
Adres wydawniczy: Dzierdziówka : Stowarzyszenie Rozwoju Regionalnego i Lokalnego PROGRESS, 2012
Seria: Studia Regionalne i Lokalne Polski Południowo-Wschodniej ; t. 9
Szczegóły: s. 134-135, bibliogr.
ISBN: 978-83-927698-6-6
Uwagi: Międzynarodowa konferencja nt. Współczesne tendencje w żywieniu zwierząt na tle wymogów zrównoważonego rozwoju obszarów wiejskich.
Polskie słowa kluczowe: rośliny oleiste ; przeżuwacze ; kwasy tłuszczowe
Angielskie słowa kluczowe: oil plants ; ruminants ; fatty acids
Charakt. formalna: PSZ
Język publikacji: POL, ENG
Praca afiliowana przez UP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP