logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: OAT GRAIN
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
Rok: 2005
Autorzy: Maria Wachowiak, Jan Kiryluk
Tytuł: Próba opracowania metody szacowania zawartości β-glukanów w otrębach owsianych
Źródło: Żywn. Nauka Technol. Jakość. - 2005, R. 12, nr 2 (43) supl., s. 245-252, il., bibliogr.
p-ISSN: 1425-6959
Polskie słowa kluczowe: otręby owsiane ; skład chemiczny ; beta-glukany ; lepkość dynamiczna
Angielskie słowa kluczowe: oat grain ; beta-glucan ; dynamic viscosity
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Punktacja MNiSW: 4.000
Praca afiliowana przez UP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP