logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: NUTRITIONAL VALUES
Liczba odnalezionych rekordów: 2



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/2
Rok: 2018
Autorzy: J. Regula, A. Cerba, J. Suliburska, A. A. Tinkov
Tytuł: In vitro bioavailability of calcium, magnesium, iron, zinc, and copper from gluten-free breads supplemented with natural additives
Źródło: Biol. Trace Elem. Res. - 2018, vol. 181, iss. 1, s. 140-146, il., bibliogr., abstr.
p-ISSN: 0163-4984 e-ISSN: 1559-0720
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 19 lutego 2018].
Angielskie słowa kluczowe: celiac disease ; minerals ; food ; seeds ; nutritional values
Charakt. formalna: ZA
Język publikacji: ENG
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej, wskaźnik Impact Factor ISI: 2.431
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
DOI:
2/2
Rok: 2018
Autorzy: Qian Ying, Paulina Wojciechowska, Aleksander Siger, Anna Kaczmarek, Magdalena Rudzińska
Tytuł: Phytochemical content, oxidative stability, and nutritional properties of unconventional cold-pressed edible oils
Źródło: J. Food Nutr. Res. (SciEP). - 2018, vol. 6, no. 7, s. 476-485, il., bibliogr., abstr.
p-ISSN: 2333-1119 e-ISSN: 2333-1240
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 17 sierpnia 2018].
Angielskie słowa kluczowe: cold-pressed plant oils ; nutritional values ; fatty acids ; tocopherols ; phytosterols ; oxidative stability
Charakt. formalna: ZA
Język publikacji: ENG
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
DOI:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP