logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: NUTRITIONAL INFORMATION
Liczba odnalezionych rekordów: 2



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/2
Rok: 2013
Autorzy: Ewa Flaczyk, Agnieszka Charzyńska, Monika Przeor, Józef Korczak
Tytuł: Akceptacja produktów żywnościowych na podstawie informacji na opakowaniach w zależności od wieku, wiedzy żywieniowej i płci konsumentów
Źródło: Nauki Inż. Technol. - 2013, nr 4 (11), s. 20-38, il., bibliogr.
p-ISSN: 2080-5985
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 5 lutego 2015].
Polskie słowa kluczowe: akceptacja konsumencka ; informacja żywieniowa ; studenci ; osoby starsze
Angielskie słowa kluczowe: consumer acceptance ; nutritional information ; students ; elderly
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Punktacja MNiSW: 4.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
2/2
Rok: 2011
Autorzy: Krystyna Krysztofiak, Agnieszka Bilska
Tytuł: Zasady znakowania produktów spożywczych
Źródło: Nauka Przyr. Technol. [Dokument elektroniczny]. - 2011, t. 5, z. 3, art. 17, bibliogr., streszcz., abstr.
http://www.npt.up-poznan.net/pub/art_5_17.pdf
p-ISSN: 1897-7820
Uwagi: Dział: Nauki o Żywności i Żywieniu.
Polskie słowa kluczowe: przepisy prawne ; informacje obowiązkowe ; oświadczenia żywieniowe ; oświadczenia zdrowotne
Angielskie słowa kluczowe: legal regulations ; obligatory information ; nutritional information ; medicinal claim
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Punktacja MNiSW: 5.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP