logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: NUTRITIONAL ASSESSMENT
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
Rok: 2014
Autorzy: Julita Reguła, Angelika Śmidowicz
Tytuł: Frequency of consumption of food products among individuals suffering from celiac disease, consuming gluten-free diet
Tytuł równoległy: Częstość spożycia produktów spożywczych przez osoby chore na celiakię stosujące dietę bezglutenową
Źródło: Nauka Przyr. Technol. - Dokument elektroniczny - 2014, t. 8, z. 2, art. 22, il., bibliogr.
http://www.npt.up-poznan.net/pub/art_8_22.pdf
p-ISSN: 1897-7820
Uwagi: Dział: Nauki o Żywności i Żywieniu.
Polskie słowa kluczowe: produkty spożywcze ; celiakia ; stan odżywienia
Angielskie słowa kluczowe: food products ; celiac disease ; nutritional assessment
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Punktacja MNiSW: 6.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP