logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: NORMAL POTATO STARCH
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
Rok: 2019
Autorzy: Hanna Maria Baranowska, Marek Sikora, Magdalena Krystyjan, Anna Dobosz, Piotr Tomasik, Katarzyna Walkowiak, Łukasz Masewicz, Barbara Borczak
Tytuł: Analysis of the retrogradation processes in potato starches blended with non-starchy polysaccharide hydrocolloids by LF NMR
Źródło: Food Biophys. - [2019], [s. 1-8], il., bibliogr., abstr.
p-ISSN: 1557-1858
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 13 stycznia 2020].
Angielskie słowa kluczowe: Arabic gum ; guar gum ; normal potato starch ; relaxation times ; waxy potato starch ; xanthan gum
Charakt. formalna: PRE
Język publikacji: ENG
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej,
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
DOI:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP