logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: NON-FORTIFIED PRODUCTS
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
Rok: 2011
Autorzy: Joanna Suliburska, Zbigniew Krejpcio, Natalia Kołaczyk
Tytuł: Evaluation of the content and the potential bioavailability of iron from fortified with iron and non-fortified food products
Tytuł równoległy: Ocena zawartości oraz stopnia uwalniania żelaza z wybranych produktów wzbogaconych i niewzbogaconych w ten składnik mineralny
Źródło: Acta Sci. Pol., Technol. Aliment. - 2011, 10 (2), s. 233-243, bibliogr.
p-ISSN: 1644-0730 e-ISSN: 1898-9594
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 26 lutego 2014].
Polskie słowa kluczowe: zawartość ; uwalnianie ; żelazo ; produkty wzbogacone ; produkty niewzbogacone
Angielskie słowa kluczowe: content ; release ; iron ; fortified products ; non-fortified products
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: ENG
Punktacja MNiSW: 9.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP