logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: NITRITES
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
Rok: 2014
Autorzy: Dorota Walkowiak-Tomczak, Marcin Kidoń
Tytuł: Ocena zmian jakościowych warzyw liściowych i korzeniowych podczas przechowywania
W: VII Ogólnopolska Konferencja Naukowa Technologów Przetwórstwa Owoców i Warzyw "Przetwórstwo owoców, warzyw i grzybów - Nauka i Przemysł" : Olsztyn, 9-10 czerwca 2014 r. / Pod red. Eulalii Julitty Borowskiej, Sylwestra Czaplickiego, Justyne Ewy Bojarskiej, Małgorzaty Tańskiej.
Adres wydawniczy: Olszyn : Wydawnictwo Uniwersytetu Warmińsko-Mazurskiego, 2014
Szczegóły: s. 80
Polskie słowa kluczowe: warzywa ; azotany ; azotyny
Angielskie słowa kluczowe: vegetables ; nitrates ; nitrites
Charakt. formalna: PSZ
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP