logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: NEW PRODUCTS
Liczba odnalezionych rekordów: 3



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/3
Rok: 2017
Autorzy: Beata Fabisiak, Robert Kłos, Jasna Hrovatin
Tytuł: New product warranty: empirical evidence from Polish and Slovenian furniture Industry
Źródło: Drv. Ind. - 2017, vol. 68, no. 1, s. 17-28, il., bibliogr., abstr.
p-ISSN: 0012-6772 e-ISSN: 1847-1153
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 30 czerwca 2017].
Angielskie słowa kluczowe: new products ; product warranty ; competitive advantage ; empirical study ; statistical analysis
Charakt. formalna: ZA
Język publikacji: ENG
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej, wskaźnik Impact Factor ISI: 0.616
Punktacja MNiSW: 20.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
DOI:
2/3
Rok: 2013
Autorzy: Dominik Kmiecik, Anna Gramza-Michałowska, Joanna Kobus-Cisowska, Józef Korczak
Tytuł: The possibilities of using beans to create new bioactive products
W: Functional and Medical Foods with Bioactive Compounds: Science and Practical Application : Proceedings of the 13th International Conference, May 11-12, 2013, Kyoto Prefectural University of Medicine (Japan) / Ed. by Hoyoku Nishino, Toshikazu Yoshikawa and Danik Martirosyan.
Adres wydawniczy: [B.m.] : Food Science Publisher, 2013
Szczegóły: s. 279-280
ISBN: 978-1483983394
Angielskie słowa kluczowe: beans ; bioactive compounds ; new products ; vegetable muesli
Charakt. formalna: ZSZ
Język publikacji: ENG
Praca afiliowana przez UP
3/3
Rok: 2012
Autorzy: Janusz Czapski
Tytuł: Opracowywanie nowych produktów żywnościowych o charakterze prozdrowotnym. Cz. II
Źródło: Przem. Spoż. - 2012, t. 66, 2, s. 38-41, bibliogr.
p-ISSN: 0033-250X
Polskie słowa kluczowe: projektowanie żywności ; żywność prozdrowotna ; nowe produkty
Angielskie słowa kluczowe: design food ; pro health food ; new products
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Punktacja MNiSW: 6.000
Praca afiliowana przez UP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP